Da li Mesi zaista ima novi klub?

Da li Mesi zaista ima novi klub?

Dogovor između Pari Sen Žermena i Lionela Mesija je postignut! Argentinski napadač biće novi igrač Svetaca, tvrdi vlasnik pariskog kluba Tamim bin Hamad al Tani.

Al Tani je na svom tviter nalogu objavio da su pregovori zaključeni i da će uskoro sve biti ozvaničeno.

Mesi (34) u četvrtak je zvanično napustio Barselonu u kojoj je ponikao i proveo cjelokupnu dosadašnju karijeru. Samo dan kasnije dogovorio je prelazak u Pariz, sudeći prema tvrdnji Al Tanija.

Tamo će ponovo sarađivati sa Nejmarom, nekadašnjim saigračem iz Barselone, ali i Kilijanom Embapeom. Nema dileme da će Sveci sa njima trojicom imati najubojitiji napad na svijetu, prenosi N1.

Šestostruki osvajač Zlatne lopte iza sebe ima 778 mečeva, 672 gola i 305 asistencija u Barseloni u kojoj je osvojio sve što se moglo osvojiti. Između ostalog, deset La Liga, sedam španskih kupova, četiri Lige šampiona…

Može li Parižanima da konačno donese „ušati“ trofej?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.