Janis najverovatnije propušta prvu utakmicu velikog NBA finala
Janis Antetokumpo

Janis najverovatnije propušta prvu utakmicu velikog NBA finala

Najbolji igrač Milvoki Baksa Janis Adetokumbo pod znakom je pitanja za prvu utakmicu velikog NBA finala sa Finiks Sansima.

Adetokumbo se povrijedio u četvrtoj utakmici finala istoka sa Atlanta Hoksima, a i bez njega, Baksi su sa 4-2 prošli dalje.

Trener Majk Budenholzer rekao je u ponedeljak da je Adetokumbo trenirao odvojeno od tima, ali nije rekao šta je sve mogao da radi bez bola.

"Imao je dobar dan, napreduje“, rekao je Budenholzer.

Posle Janisove povrede koljena, drugi igrači su iskočili u prvi plan, sa Krisom Midltonom na čelu.

"Kada je Janis na terenu, često možemo samo da mu damo loptu i da pustimo da on nešto napravi za sve. Bez njega, to je više timski napor. Rekao sam mu da ne žuri s povratkom i da ne rizikuje ozbiljniju povredu“, kaže Midlton.

Džru Holidej ističe da je postao agresivniji ka košu u odsustvu Adetokumba.

"Ne smije da bude padova u intenzitetu, jer to je ono što nam Janis donosi – uvjek ide na koš, agresivan je i u napadu i u odbrani“, rekao je Holidej.

Prva utakmica velikog finala igra se u Finiksu, u utorak na srijedu od 3.00 po srednjoevropskom vremenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.