Dela Vale ostavio Budućnost u seriji, Zvezda propustila prvu meč loptu
Junak "Plavih" u trećem meču serije Dela Vale, Foto: ABA Liga

Finale ABA Lige

Dela Vale ostavio Budućnost u seriji, Zvezda propustila prvu meč loptu

Budućnost je dobila treći meč finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde u Podgorici 75:71 i smanjila zaostatak u seriji na 2:1.

Podgoričani su slavili najviše zahvaljujući Dela Valeu. U uzbudljivoj završnici prvo je pogodio trojku za 73:69, a onda i bacanja za konačnih 75:71. Budućnost je odlično realizovala bacanja. Imala ih je čak 36 i pogodila je 30.

Zvezda je imala šansu, ali je priliku možda ispustila sredinom posljednje dionice kada su Podgoričani otišli na plus sedam. Junak Budućnosti je Dela Vale sa 19 poena, pratili su ga Ivanović i Nikolić sa 11. U Zvezdi je najefikasniji bio Lojd 19, odlični Dobrić je pogodio 17, a Davidovac i Noko su upisali deset poena.

Četvrta utakmica na programu je ponovo u Podgorici u ponedeljak u 20.30 časova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.