Lebron: Hoću prokleto poštovanje koje zaslužujem
Lebron Džejms, Foto: Getty images

MVP NBA finala poručio da još nije kraj

Lebron: Hoću prokleto poštovanje koje zaslužujem

Lebron Džejms je posle pobede nad Majamijem u finalu NBA lige pričao javno da organizacija Lejkersa želi da im se ukaže poštovanje koje zaslužuju.

Lejkersi su dobili Majami Hit u šestom meču 106:93, a Lebron Džejms je u tom duelu ubacio 28 poena, a imao je i 14 skokova i 10 asistencija.

"Kada sam došao ovdje rekao sam da ću staviti ovu organizaciju tamo gdje zaslužuje da bude. Vrijednost ove titule je nevjerovatna. Mnogo nam znači. Želimo poštovanje. Pelinka želi poštovanje. Ja želim svoje prokleto poštovanje", rekao je Džejms posle pobjede, prenosi Sport klub.

"Navijači Lejkersa, prošle godine kada nismo došli do plejofa, rekao sam vam da to neće trajati veoma dugo. Ne mogu da dočekam da vam se vratim. Biti ovdje u mjehuru bez vaše snage i odanosti ne bi bilo moguće. Mnogo ste nam nedostajali", poručio je Lebron navijačima u obraćanju putem društvenih mreža.

"Bio je veliki izazov i bilo je veoma teško. Sve se ovo igra sa tvojim umom i tijelom. Daleko si od stvari na koje si navikao koje su te činile profesionalcem. Ovo je jedan od najvećih uspjeha koje sam imao", kazao je Džejms koji je pričao i o odnosu sa generalnim menadžerom Robom Pelinkom.

"Ne mogu da objasnim zaista. U bilo kom tipu odnosa, imaš osjećaj i možeš da imaš to poštovanje. Nekad ne možeš da objasniš šta te povezuje sa nekim i to je jednostavno organski".

On je takođe dodao da mu je snagu davala činjenica da ima nešto da dokaže.

"To mi je davalo snagu posljednjih godinu i po dana, još od moje povrede. Šta god da sam radio do sada u karijeri uvek postoje sumnje ili poređenja sa istorijom košarke i "Da li je uradio ovo ili ono?" To mi je bilo u glavni motiv, to me pokreće".

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.