Makedonac u putničkom vozilu krijumčario 11 migranata
Foto: Tanjug

Makedonac u putničkom vozilu krijumčario 11 migranata

Policija je pronašla 11 migranata u putničkom vozilu koje je zaustavila na autoputu u centralnom dijelu Sjeverne Makedonije i uhapsila vozača.

Kako se navodi, 22-godišnji makedonski državljanin je pokušao da u automobilu "volvo" prokrijumčari šest migranata iz Avganistana, tri iz Sirije i po jednog iz Iraka i Pakistana.

Makedonski policajci su automobil skopskih registracija zaustavili sinoć oko 22.00 na autuputu koji od Grčke vodi ka Srbiji, u blizini arherološkog nalazišta "Stobi".

Vozač je pokušao da pobjegne, ali je odmah uhapšen i policija je o tom slučaju krijumčarenja migranata obavijestila tužilaštvo, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.