Mesi se vraća u reprezentaciju Argentine: Niko ne smije da ga dira tokom utakmice!
Lionel Mesi

Mesi se vraća u reprezentaciju Argentine: Niko ne smije da ga dira tokom utakmice!

Lionel Mesi vraća se u reprezentaciju Argentine, ali mediji navode da je to uslovio sa nekoliko sebičnih zahtjeva.

Selektor Argentine Lionel Skaloni će prvi put od Svjetskog prvenstva u Rusiji, za prijateljske mečeve sa Venecuelom i Marokom.

Međutim, spekuliše se da je napadač Barselone pristao da igra samo prvi meč sa Venecuelom 22. marta u Madridu, ali ne i da gostuje u Maroku četiri dana kasnije, prenosi B92.

Drugi izvori tvrde da će Mesi putovati i u Afriku, ali uz nekoliko izričitih klauzula, koje se prije svega tiču javnosti. 

Naime, novinari neće imati dozvolu da intervjuišu Mesija prije i posle utakmice, niti će fotografi smjeti da ga slikaju posle meča. 

Takođe, fudbalerima ili i navijačima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije sa Mesijem. 

Međutim, najvažnija klauzula u sporazumu između FS Argentine i Maroka je da reprezentativci afričke selekcije ne smijju da igraju agresivno protiv Mesija. 

Navodno će im biti naglašeno da startuju blago ili ga čak izbjegavaju. Dobro ste pročitali, niko ne smije da dira Mesija tokom utakmice! 

S druge strane, Argentinci su se obavezali da Mesi odigra najmanje 60 minuta na stadionu Princ Mulaj Abdelah 26. marta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.