Saslušan Vuk Vulević u sklopu istrage o ubistvu Osmanagića
Vuk Vulević

Negirao bilo kakvu umiješanost u ubistvo

Saslušan Vuk Vulević u sklopu istrage o ubistvu Osmanagića

Inspektori kriminalističke policije saslušali su Beranca Vuka Vulevića u sklopu istrage o ubistvu Armina Muše Osmanagića, saznaju Vijesti.

Više izvora bliskih istrazi potvrdilo je da je Vulević više od sat saslušavan u subotu 20. septembra u prostorijama Centra bezbjednosti Bar.

Vulević, koji je izjavu dao u svojstvu građanina, negirao je bilo kakvu umiješanost u likvidaciju Osmanagića, sa kojim je bio u kontaktu prethodnih godina.

On je u CB došao na poziv policije.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti iz policije, podaci o tajnom policijskom nadzoru bezbjednosno interesantnih osoba govore da je Vulević, od puštanja na slobodu krajem juna 2012. godine, često boravio na teritoriji opštine Bar.

Izvori Vijesti iz istrage rekli su i da su Vulevića pitali kakav odnos je imao sa pokojnim Osmanagićem i od kada ga poznaje.

Detalji o tome šta je Vulević saopštio inspektorima ne mogu biti otkriveni, kako ne bi bila ugrožena istraga.

Osmanagić je 16. septembra ubijen dok je ulazio u baštu svog restorana “Savoja” u Baru.

U sklopu istrage o ubistvu saslušan je veliki broj bezbjednosno interesantnih lica u više gradova. Vijestima je potvrđeno da su između ostalih u CB-u u Podgorici u prethodnim danima saslušani i Aleksan dar Aco Šaković i Ranko Đurišić zvani Crni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.