Mornar se priključio akciji pomoći za Feđu Alkovića

Mornar se priključio akciji pomoći za Feđu Alkovića

I Barani se odlučili na human gest Nakon Budućnosti, akciji prikupljanja finansijskih sredstava za pomoć u liječenju Feđe Alkovića priključio se i Mornar.

Kompletan prihod od karata za utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija sa Radničkim iz Kragujevca, koja je na programu u srijedu(20:45), biće uplaćen kao pomoć dječaku koji boluje od malignog tumora na mozgu.

 "Novac od ulaznica sa utakmice Mornar – Radnički 1923 će biti uplaćen za prijeko potrebno liječenje malog Feđe, koji mora da putuje u Španiju kako bi nastavio svoju borbu sa opakom bolešću. FK Mornar Bar apeluje na sve građane Crne Gore da se priključe akciji i da shodno svojim mogućnostima pomognu liječenje našeg malog heroja – novac možete da uplatite na žiro račun CKB banke na ime Milena Alković, a broj žiro računa je 510-0210988215028-20. I naši ‘mornari‘ su kao pravi sportisti uz Feđu Alkovića, jer to je najmanje što možemo da uradimo. Pobijedićemo zajedno. I Feđa. I Mornar"- naveli su u saopštenju iz barskog kluba.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.