Oglasila se hrvatska policija o slučaju Trifunovića: Na Instagramu objavio tekst neprimjerenog sadržaja

Oglasila se hrvatska policija o slučaju Trifunovića: Na Instagramu objavio tekst neprimjerenog sadržaja

Hrvatska policija sinoć je uhapsila srpskog glumca Sergeja Trifunovića na granici sa Srbijom, na prelazu Bajakovo

Sada je Hrvatska policija izdala zvanično saopštenje o slučaju Trifunovića.

“Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimjerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura”, stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije”, piše Dnevnik.hr.

Inače, glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa.

Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vrijeđa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU. Ta zabrana je istekla 8. septembra.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.