Provjeravaju da li je Leovac lažirala diplomu

Provjeravaju da li je Leovac lažirala diplomu

Protiv načelnice pravne i kadrovske službe Ministarstva unutrašnjih poslova Biljane Leovac formiran je predmet u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinila krivično djelo falsifikovanje i predmet se nalazi u fazi izviđaja.

To su odgovorili Pobjedi iz Osnovnog državnog tužilaštva, gdje je prema našim nezvaničnim saznanjima Leovac dala izjavu.

Kako nezvanično saznajemo, Osnovno državno tužilaštvo provjerava da li je Leovac falsifikovala diploma. Izvori iz istrage tvrde da je falsifikovala uvjerenje sa podgoričkog fakulteta o položenim ispitima i otišla u Leposavić, stavila u uvjerenje da je položila više ispita nego što stvarno jeste i ostatak fakulteta završila na Kosovu.

- U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici ovim povodom formiran je predmet. Postupajući tužilac preduzima sve zakonom predviđene mjere i radnje. Predmet se nalazi u postupku izviđaja - odgovorili su Pobjedi iz tužilaštva.

Prema nezvaničnim saznanjima, Leovac se nije odazivala na pozive tužilaštva, zbog čega je izdata naredba za prinudno dovođenje. Zvaničan odgovor na to pitanje nijesmo dobili iz tužilaštva. 

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.