Spajić: Vrijeme je da Nikšić započne novu stranicu ekonomskog napretka

Spajić: Vrijeme je da Nikšić započne novu stranicu ekonomskog napretka

Premijer Milojko Spajić čestitao je građanima Nikšića Dan opštine i poručio da je vrijeme da ovaj grad koji je bio dominantni nosilac crnogorske ekonomije započne novu stranicu ekonomskog napretka.

Spajić je kazao da je grad pod Trebjesom simbol viševjekovne borbe za slobodu, trijumfa nacionalnog ponosa i univerzalnih vrijednosti, koje su dale najuzvišenije  primjere hrabrosti, solidarnosti i neimarstva.  Kao sredina, sa posebnim senzibilitetom za avangardni individualizam i izvrsnost, navodi Spajić, Nikšić baštini duh bespoštednog pravdoljublja i jednakosti, neizmjerno doprinoseći da Crna Gora bude država socijalne pravde.

- Bolja saobraćajna infrastruktura, za koju smo nesumnjivo opredijeljeni, istaći će prednosti koje posjeduje bogato Nikšićko polje. U nacionalnom interesu je da ovaj rasadnik talenata i grad velikih prirodnih resursa, bude mjesto sa što više proizvođača finalnih proizvoda, koji inovativnim sadržajima nude priliku mladim kreativnim ljudima da se vrate i u njemu planiraju budući život - poručio je Spajić.

Kvalitetna rješenja i održivi biznis planovi, dodaje premijer, preduslov su da Nikšić bude jedan od regionalnih lidera u promociji novih tehnologija i savremene industrije.

- Siguran da ćete nastaviti ambiciozno stremljenje najvišim dometima, po kojima je grad čelične volje i iskrene dobrodošlice nadaleko poznat, još jednom vam čestitam 18. septembar - zaključuje se u čestitki premijera Spajića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.