Majku i sina mučili, pretukli i oteli im 20.000 eura i dukate

Majku i sina mučili, pretukli i oteli im 20.000 eura i dukate

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su N. R. (27) i D. S. (31) iz Kovina, I. B. (54) iz okoline Niške Banje i M. L. (1974) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo u saizvršilaštvu.

Takođe, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija je uhapsila i M. S. (31) iz okoline Niške Banje, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

“Sumnja se da su 21. avgusta u jednoj porodičnoj kući u okolini Gadžinog Hana, N. R. i D. S., u dogovoru sa I. B., vezali i tukli pedesetdevetogodišnjeg muškarca i njegovu osamdesetogodišnju majku, a potom od njih oteli oko 20.000 eura, nakit i veći broj dukata, dok ih je M. L. sačekao u vozilu i odvezao”, piše u saopštenju policije iz Niša.

Osumnjičeni M. S. se sumnjiči da je nakon razbojništva skrivao N. R. i D. S.

Pedesetdevetogodišnji muškarac i njegova majka zbrinuti su u Univerzitetsko – kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Izvor:ADRIA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.