Spajić: Bulevar Vojislavljevića će unaprijediti saobraćajnu infrastrukturu , imaće četiri trake i koštaće 14,5 miliona

Spajić: Bulevar Vojislavljevića će unaprijediti saobraćajnu infrastrukturu , imaće četiri trake i koštaće 14,5 miliona

Premijer Milojko Spajić, ministar finansija Novica Vuković i direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović kazali su na konferenciji za medije da će biti raspisan tender za rekonstrukciju Ulice Vojislavljevića u podgoričkom naselju Zabjelo.

Premijer je rekao da je Bulevar Vojislavljevića vrlo važan projekat, koji će značajno unaprijediti saobraćajnu infrastrukturu u Glavnom gradu. 

Vuksanović je precizirao da je vrijednost projekkta 14,5 miliona eura i da će se izgraditi bulevar od kružnog toga na Zabjelu do mosta ka magistrali prema Danilovgradu. On je izrazio zadovljstvo što će konačno biti riješen problem ovog “uskog grla” u glavnom gradu.

Vuković je rekao da se radi o projektima koji mogu da budu kandidovani za kapitalni budžet. 

Ranije su gradonačelnica Podgorice Olivera Injac i direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović potpisali su Sporazum o sufinansiranju radova za rekonstrukciju Ulice Vojislavljevića u podgoričkom naselju Zabjelo. Riječ je o saobraćajnici dužine 3,2 km, od kružne raskrsnice u Ulici 4. jula do mosta preko rijeke Morače.

Odgovarajući na pitanja novinara, premijer je rekao da radnici i građani koji to žele, mogu slobodno da protestuju. On je rekao da dolazi do blokade saobraćajnica, ali da je država jasno stavila do znanja da se zakon mora poštovati. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.