DPS: Spajić se sprda sa građanima, zaronio kako bi pobjegao od skandala sa Q groznicom
Demokratska partija socijalista

DPS: Spajić se sprda sa građanima, zaronio kako bi pobjegao od skandala sa Q groznicom

Milojko Spajić se otvoreno sprda sa građanima. Dok se po crnogorskim poljoprivrednim gazdinstvima i farmama širi Q – groznica, koja je, jasno je to svima, van svake kontrole Vlade i nadležnih organa, umjesto da nešto preduzme i pokuša da umiri građane, Spajić je otišao na primorje da se kupa i roni. Takav njegov izbor prioriteta je moralno, politički pa i ljudski – skandalozan, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista.  

"Poslanik PES-a, Darko Dragović, je priznao juče da je situacija sa zarazom katastrofalna, da su njene razmjere ogromne, da se ugledni stočari susrijeću sa uništavanjem i zatvaranjem farmi što može da dovede njihovu egzistenciju u pitanje", navode iz DPS-a.

U takvim okolnostima, kako poručuju svjestan razmjere problema, o kojem ga je bar preko medija obavijestio njegov partijski funkcioner, Spajić je izabrao da preko društvenih mreža pokaže kako je iznad situacije, kako ga zaraza ne interesuje jer on danas roni. 

Spaji

Foto: DPS

"Žalosno je da se premijer, na tako odgovornoj funkciji konstantno bavi ispunjavanjem svojih dječačkih snova, bez trunke griže savjesti, što pokazuje i fotografija kojom se pohvalio. Njegovo neprimjereno ponašanje, ne samo u ovoj nego u mnogobrojnim situacijama, ozbiljno bi trebalo da zabrine PES ali i sve konstituente vladajuće većine koji legitimišu njegov ovakav odnos prema ozbiljnim problemima u državi", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.