Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je gradio bez dozvole i da je skinuo službeni pečat
Ilustracija

Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je gradio bez dozvole i da je skinuo službeni pečat

Podgorička policija uhapsila je M.V. (52) osumnjičenog za građenje objekta brz prijave i dokumentacije za građenje u produženom trajanju u vezi sa krivičnim djelom skidanje i povreda službenog pečata i znaka.

“Kako se sumnja,  osumnjičeni je 23. avgusta prilikom inspekcijskog nadzora Urbanističko građevinske inspekcije na katastarskoj parceli u Podgorici zatečen tokom nadogradnje sprata, bez prijave i dokumentacije za građenje.S tim u vezi, službenici Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine – Urbanističko građevinske inspekcije donijeli su mjeru zabrane daljeg građenja objekta i postavili tablu zatvorenog gradilišta i službenu traku nakon čega su radovi obustavijeni”, navode iz policije.

Međutim, 2. septembra, vršeći inspekcijski nadzor i kontrole zapečaćenog gradilišta po službenoj dužnosti, službenici Urbanističko graðevinske inspekcije su utvrdili da je na predmetnoj lokaciji nastavijeno građenje, te da su na gradilištu prisutni radnici koji izvode radove.

“Osim toga sumnja se da je M.V. uprkos pečatiranju gradilišta izvodio radove na objektu i 4. i 6. septembra.M.V. je doveden u službene prostorije gdje su od njega prikupljena obavještenja na zapisnik.Po nalogu tužioca koji je obaviješten o dogaðaju M.V. je lišen slobode”, saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.