Ova beba jednostavno nije jutarnji tip i to je jasno dala do znanja svojoj mami
TIKTOK

Ova beba jednostavno nije jutarnji tip i to je jasno dala do znanja svojoj mami

Neko jednostavno nije jutarnji tip i ne voli se rano ustajati. Mama Rylie Christie na vlastitoj koži uvjerila se zašto je to tako.

Kad je probudila svog sina Parkera, dječak joj je izrazom na licu jasno dao do znanja da nije nimalo sretan što mu je mama poremetila san.

"Parker nije ljubitelj buđenja. Po njegovom licu možete vidjeti da je nezadovoljan i umoran od svega", rekla je Christie za Newsweek nakon što je snimak, koji je objavila na TikToku, postao viralan.
U kratkom isječku, ona budi dječaka koji je ljutito posmatra. Nakon što mu stisne obraščiće, on i dalje zuri u nju, potpuno neimpresioniran njenom energijom.

@ryliechristie

bros plotting against the entite world rn

♬ original sound - ryliechristie1

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.