Abdić sjutra vozi građane i razgovara o saobraćajnim problemima Podgorice: Pridružite se vožnji od 10 do 11 sati

Abdić sjutra vozi građane i razgovara o saobraćajnim problemima Podgorice: Pridružite se vožnji od 10 do 11 sati

Nosilac liste "I riječju i djelom!" – dr Nermin Abdić sjutra od 10 h do 11 sati voziće na liniji L19 od Konika do Bloka VI, navode u saopštenju DPS-a.

"Tokom vožnje dr Abdić će se zaustavljati na autobuskim stajalištima, primati građane i razgovarati sa njima o najvažnijim pitanjima za Glavni grad, sa posebnim osvrtom na ključni problem – saobraćajne gužve i nedostatak parking mjesta", saopšteno je.

Kako navode linija saobraćanja će pratiti vrijeme zaustavljanja gradskog autobusa.

"Pridruži nam se i ti i zajedno sa dr Abdićem učestvuj u kreiranju programa i rješavanju najvažnijih problema u Podgorici", zaključuju iz DPS.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.