NSD Nikšić: Ako DPS ugrozi porodicu bilo koga, pa i Marka Kovačevića, umjećemo da se zaštitimo i odbranimo

NSD Nikšić: Ako DPS ugrozi porodicu bilo koga, pa i Marka Kovačevića, umjećemo da se zaštitimo i odbranimo

Nikšićki odbor Nove srpske demokratije (NSD) reagovao je na današnje saopštenje tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista (DPS), poručivši da će se "ako ugroze porodicu bilo koga, pa i Marka Kovačevića", NSD "umjeti zaštititi i odbraniti".

"Zato ih pozivamo da nastave sa lažima ako smiju i da se pripreme da za te svoje laži podnesu punu odgovornost pred svim nadležnim organima", dodali su.

Optužili su DPS, između ostalog, za stvaranje kavačkog i škaljarskog kriminalnog klana.

"Svim građanima Crne Gore, pa tako i našeg Nikšića, jasno je da je Demokratska partija socijalista uz napuštanje nacije, jezika i vjere svojih predaka raskrstila i sa zdravim razumom, ali se istinski trude da tu granicu njihovog kolektivnog kognitivnog oboljenja svakim danom pomjeraju na gore. Tako je danas u najnovijem maštovitom feljtonu OO DPS Nikšić pokušao da nas neuspješno okarakteriše onako kako bi trebalo da učine prema sopstvenoj partiji. Ako oni imaju nekih neriješenih problema sa Bobanom Baćovićem, neka ih ne riješavaju preko Nove srpske demokratije, jer mi nikada nismo pomagali niti jedan klan, a cijela Crna Gora zna da je njihova partija stvorila više njih", piše u odgovoru nikšićkog NSD-a.

"Znamo ko je spaljivao ljude i čekamo odgovor šta o tome misli DPS, a ne da se bave raznoraznim insinuacijama. Jasno nam je da im nije lako, ali u svojim halucinacijama neka znaju da ako ugroze porodicu bilo koga, pa i Marka Kovačevića, Nova srpska demokratija će se umjeti zaštititi i odbraniti. Zato ih pozivamo da nastave sa lažima ako smiju i da se pripreme da za te svoje laži podnesu punu odgovornost pred svim nadležnim organima. Dakle dežurna daktilografska ekipo memljivih hodnika nikšićkog komiteta DPS, nije Nova srpska demokratija bila na vlasti 30 godina tokom kojih je izvršena pohara Crne Gore i tokom kojih je vaša partija i njen uvijek prisutni šef, stvorila i škaljarski i kavački klan i usputno svoje bogatstvo. Nije Nova srpska demokratija učestvovala u švercu cigareta sa 'italijanskim turistima', a kasnije u švercu raznih droga sa onim 'kolumbijskim', nego je sve to radila vaša kriminalna partija", dodaje se.

"Nije tokom naše vlasti Nikšić bio u mraku jer Opština nije imala novca da plati račune za napajanje rasvjete, već tokom vaše. Nisu se tokom našeg mandata kriminalci obračunavali po ulicama Nikšića, nego tokom vaše. Nije tokom našeg mandata otvorena deponija Mislov do, koja je 20 godina trovala građane, ali jeste zatvorena i da imate jednu jedinu mrvu razuma, ćutali bi kao zaliveni kada je u pitanju ekologija, jer mi danas rješavamo sve ono što ste vi uništili. Zaobiđite nas sa svojim kolektivnim kognitivnim problemima u vidu amnezije, halucinacija i bunila i vjerujte da je mart mjesec izuzetno blizu, pa ćete vidjeti kako će građani suditi vašoj kriminalnoj organizaciji", zaključuje nikšićki NSD.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.