Šabović: Milatović sebe, u nedostatku ličnog integirteta, doveo u submisivan položaj u odnosu na Vučića

Šabović: Milatović sebe, u nedostatku ličnog integirteta, doveo u submisivan položaj u odnosu na Vučića

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je svjestan činjenice da nikome u Crnoj Gori ne smeta što govori srpskim jezikom, međutim, pokušava kroz jeftinu manipulaciju da upravo to predstavi kao problem, iako je zapravo ključni problem u tome što je sebe u nedostatku ličnog integirteta doveo u potpuno submisivan položaj u odnosu na Vučića, piše u saopštenju članu Glavnog odbora SDP-a Crne Gore Mirze Šabovića.

"Identitetska pitanja su slobodna volja svakog pojedinca u Crnoj Gori, prema tome Milatović ima pravo da govori jezikom kojim hoće i da se nacionalno izjašnjava kako hoće, međutim, ono što nema pravo je da kao predstavnik i predsjednik svih građana nezavisne države Crne Gore pristaje i dozvoljava sebi i državi koju predstavlja redovna ponižavanja od strane predsjednika republike Srbije Aleksandra Vučića", napisao je Šabović.

Kako kaže Šabović "ako Milatović uživa i osjeća zadovoljstvo u 'ljubljenju Vučićeve papuče' treba da shvati da u Crnoj Gori postoji većina građana koji takav servilan odnos ne prihvata, a ukoliko gospodin Milatović želi da bude uvaženi i respektabilni predsjednik svih građana ove države onda treba konačno da razumije da pozicija predsjednika Crne Gore nije odskočna daska za pokazivanje strahopoštovanja koje on ima prema Aleksandru Vučiću". 

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.