Remi u derbiju, Rudaru malo dva penala

Remi u derbiju, Rudaru malo dva penala

Rudar i Lovćen igrali su bez golova u derbiju 5.kola Druge lige, iako jedomaćin imao čak dva penala, a zanimljivo je da ovo prvi meč ove sezone u drugoligaškojkonkurenciji da je završen bez pogodaka

Na kraju nije bilo golova, ali je derbi donio uzbuđenja. Pljevljaci su u 17.minutu mogli dasteknu prednost – golman gostiju Vuović istrčao je i nespretno oborio protivničkognapadača u svom kaznenom prostoru. Sudija Vasilije Ljumović odmah je pokazao na bijelutačku. Sa 11 metara Vanja Vučićević nije bip precizan, tačnije Vujović se brzo ispravio zaprethodni kiks i odbranio. Rudar je imao posjed, a u 62.minutu i još jednu veliku šansu.Neoprezan u svom šesnaestercu bio je Balša Radusinović, sudija Ljumović ponovopokazao na penal, što je izazvalo negodovanje gostiju. Ipak, sa bijele tačke neprecizan jebio Damir Kojašević, koji je loptu poslao preko gola. Lovćen je tako preživio dva penala, a u76.minutu dočekao je šansu da kazni Pljevljake, ali Bujiša u situaciji ,,jedan na jedan” sagolmanom Vuksanovićem nije izašao kao pobjednik.

Na premijeri ove runde, Mladost DG je lakše nego što se očekivalo, u goleadi savladalaIgalo u gostima – 4:2. Gosti su poveli iz prve prilike – igrao se 26.minut, kada je Vukčević naasistenciju Kneževića pogodio za 0:1, a već u 41.minutu Vukčević je duplirao prednost svogtima. Ipak, Igalo je do poluvremena vratilo nadu – golman Radulović srušio je Hurtada, a sa11 metara precizan je bio Popović – 1:2.

Ipak, Mladost je odmah na startu dočekala još jedan penal – Đurđević je startovao nadKneževićem, a iskusni Krstović rutinski pogodio. Bilo je jasno da je Mladost pred trijumfomu 81.minutu, kada je Ukšanović, nakon duplog pasa sa Kocićem pogodio za 4:1, da bikonačan rezultat postavio Kordoba u 87.minutu – 2:4.

Kom i Iskra igrali su neriješeno 1:1. Iskra je imala prednost od 27.minutu, kada je Kalezićlobovao golmana Radoševića, ali su Zlatičani do prvog boda u sezoni došli sa bijele tačke.Igrao se 71.minut, kada je Jovanović srušio Mijovića, a 11 metara siguran je bio Mihaljevićza 1:1.

Druga liga sse nastavlja u srijedu. Mladost DG će dočekati ekipu Rudara u derbiju, Igalo ćeu primorskom duelu gostovati Grblju, Iskra dočekuje Podgoricu, dok Lovćen dočekuje Kom.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.