"Ruglo, nehigijena i nemar u centru Podgorice"

Ruglo, nehigijena i nemar u centru Podgorice, poručio je doskorašnji odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac.

On je, u prilog tome, podijelio fotografije iz centra Podgorice.

Jedan od ključnih problema koji će riješiti nakon 29. septembra, prema njegovim riječima, jeste uređenje gradskog trga i okolnih objekata.

“Otvorićemo javni dijalog sa gradjanima i stručnom zajednicom oko budućeg izgleda centra Podgorice”, napisao je Klikovac u objavi na mreži Iks.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.