Policija traga za državljaninom Srbije: Osumnjičeni da je nanio povrede osobi koja je kasnije preminula
Ilustracija

Policija traga za državljaninom Srbije: Osumnjičeni da je nanio povrede osobi koja je kasnije preminula

Policija traga za R.D. (59) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Njemačkoj jer je prije četiri dana zadao udarac M.M. (62) koji je od posledica povrede danas preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Policija je 22. avgusta obaviještena da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede i nalazi se na asfaltnoj površini u ležećem položaju.

"Izlaskom na lice mjesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predjelu glave i utvrđeno je da je riječ o M.M. (62) koji je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći. Policija je preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povrjeđivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predjelu glave usljed čega je on pao na asfaltnu površinu i zadobio tešku tjelesnu povredu. Nakon ovog događaja, pomenuto nepoznato lice udaljilo se vozilom sa lica mjesta", navodi se u saopštenju.

Kako ističu, operativnim radom na terenu policija je uspjela da identifikuje i obezbijedi dokaze protiv osumnjičenog – R.D.

"Oštećeno lice danas je podleglo povredama u Kliničkom centru Crne Gore, te je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda usljed koje je nastupila smrt povrijeđenog lica. Za osumnjičenim R.D. policija intenzivno traga" zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.