Jokić: Prekinimo agoniju u Beranama, izađimo na izbore, da nakon toga krenemo u razvoj naše opštine
Branislav Jokić, Foto: DPS

Jokić: Prekinimo agoniju u Beranama, izađimo na izbore, da nakon toga krenemo u razvoj naše opštine

Berane, grad vjesnik mira, sjajne tradicije, ovih mjeseci doživljava neviđenu inflaciju vrijednosti. Pitamo se da li ovakva ponižavanja zaslužuje ova sredina? I odmah – naš odgovor – prekinite sa borbom za fotelje u interesu svih građana Berana. Izdignite se, gospodo, iznad ličnih i partijskih interesa. Zakažite sjednicu Skupštine opštine i skratimo mandat ovom parlamentarnom odborničkom sazivu, saopštio je danas Branislav Jokić, odbornik Demokratske partije socijalista u SO Berane.

Jokić je pozvao da se prekine agonija koja je izazvana kako navodi "nepromišljenim odlukama".

"Ne istrajavajte u propadanju grada! Priznajte da ste nesposobni da upravljate gradom u interesu svih građana. Ovo je grad bogate istorije i tradicije, što sve nas obavezuje da to baštinimo na način dostojan vremenu u kojem živimo", kazao je Jokić.

Pozvao je sve da se "izdignu iznad međupartijskih sukoba i sujeta, skrate mandat i pozove  građane na izbore, da svi zajedno krenu u razvoj ovog našeg grada".

"Gospodo iz Skupštine opštine Berane, uslišite preporuke Vlade, skratimo mandat, omogućimo da zaposleni u Opštini i preduzećima dobiju lične dohotke u ovom vremenu izražene inflacije. Vi ste na potezu, a odbornici DPS-a će glasati za izlazak iz ove duboke političke krize u kojoj se naš grad nalazi. Ovaj grad je u svojoj istoriji prošao i ratna vremena, ali je i tada imao domaćina. Danas smo bez domaćina i vizije razvoja grada. Prekinimo ovo beznađe i dajmo nadu građanima Berana. Demokratska partija socijalista nudi program uspješnog razvoja kakav je bio do 2014. godine", zaljučio je Jokić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.