Nikolić: Mujović priznao da je slagao, a potom iznio novu laž čime potvrđuje da je pravi predstavnik PES-a
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: Mujović priznao da je slagao, a potom iznio novu laž čime potvrđuje da je pravi predstavnik PES-a

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić rekao je da je nosilac liste PES-a i Demokrata na predstojećim izborima u Podgorici Saša Mujović priznao u svom novom reagovanju “da je jutros slagao javnost, a potom je, nakon priznanja i pokajanja, iznio novu laž”.

“Dakle, da krenemo redom. Mujović je, uprkos jutrošnjim tvrdnjama da nikad nikakve veze sa DPS-om nije imao, nakon što sam objelodanio fotografiju sa partijskog sastanka, priznao da je na sastanku bio, ali da je sastanak napustio prije kraja. Dobro je što se polako krećemo prema istini i što je Mujović priznao da je ipak prisustvovao partijskim sastancima DPS-a”, naveo je Nikolić.

Prema njegovim riječima, “ono što nije lijepo je što Mujović bjelodano laže kada kaže da je sastanak napustio prije kraja, jer ima više od 30 svjedoka koji će potvrditi drugačije”.

“Međutim, šta očekivati od čovjeka koji je član partije koja ima laž kao temelj svoje ideologije, a čiji predsjednik Milojko Spajić laže o državljanstvu, prebivalištu, nekretninama i porodici, da bi na kraju na očigled čitave Podgorice slagao da je u Briselu, te da zbog toga nije mogao prisustvovati premijerskom satu. Finalno, gospodine Mujoviću, zadržite minimum integriteta koji ste imali prije ulaska u politiku i ne dozvolite sebi da, umjesto kao profesor Univerziteta i dekan Elektrotehničkog fakulteta, budete prepoznati kao lažov”, zaključio je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.