DPS: Počelo prikupljanje potpisa, 29. septembra Kotor glasa za političke promjene

DPS: Počelo prikupljanje potpisa, 29. septembra Kotor glasa za političke promjene

U Kotoru je započelo prikupljanje potpisa podrške za pobjedničku listu ''Kotor prije svega! - Neđeljko Moškov'', koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima u našem gradu, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako su kazali, lista je sastavljena od mladih ljudi, ali i „iskusnih pojedinaca koji znaju kako profesionalno i kompetentno voditi Kotor i koji će donijeti prijeko potrebne političke promjene“.

„Kotoranke i Kotorani koji su podržali našu listu izrazili su uvjerenost da će, nakon 29.septembra, našim grad ponovo da upravlja domaćinska i odgovorna vlast, te da će biser jadranske obale i Boke konačno dobiti upravu kakvu zasluzuje. Istakli su da Kotor više nikada ne smije biti politički plijen, a njegove institucije stranačke baze ispunjene nekompetentnimi nestručnim ljudima“, poručili su iz DPS-a. 

Skupljanje potpisa nastaviće se i sjutra, od 10h, na štandovima postavljenim na sljedećim lokacijama: plato ispred Starog grada, Prčanj – centar, Kotor, Plagenti, kod Aroma marketa. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.