Marković Milatoviću: Dozvolili ste da vas Vučić ponizi

Marković Milatoviću: Dozvolili ste da vas Vučić ponizi

"Nepoštujući Ustav Milatoviću opet si poklekao i dozvolio namjerama diktatora Vučića da Vas kao na sajmu vina još jednom ponizi i kroz Vas odnosno funkciju koju obavljate porazi Crnu Goru i crnogorski narod", poručila je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

„Izjavom da govorite srpski ste urušili Ustav Crne Gore u kome je jasno utemeljen crnogorski jezik kao službeni jezik. Bili ste dužni da sa funkcije predśednika odbranite crnogorski Ustav, jer ste se nad njim zakleli kad ste prihvatili funkciju, a ne da infeniorno ponovite traženo od diktatora kao školarac ispravku dok recituje pjesmicu.

Marković smatra da je govor koji je bio izuzetan i koji je odlično prezentovan 13. jula na Cetinju na Dan državnosti, koji je čak učinio da crnogorski narod djelimično povjeruje da ste shvatili i da ćete ubuduće na pravi način prezentovati našu istoruju i kulturu kao i jezik i sve što jeste crnogorski identitet, bio samo farsa.

„Glavna uloga predśednika je da Ustav Crne Gore poštuje, afirmiše i štiti. ali da Vi to nećete pokazaste u dva minuta svojom nesposobnošću da budete legitimni predstavnik države Crne Gore. S te funkcije Vi morate da poštujete Ustav Crne Gore i da ga štitite u zemlji i inostranstvu bez obzira na vaša lična osjećanja!“, kazala je Marković.

Milatoviću poručuje da je dokazao da nije ništa bolji nego nego Mandić i Spajić u krucijalnim pitanjima za Crnu Goru.

„Pozivam Crnogorce sve tri vjere da ne naśedu na prevarnu ponudu koju nudite Jakove Milatoviću i kazne Vas ga predstojećim podgoričkim izborimai svuda ubuduće!“, zaključuje Marković u objavi na mreži Iks.

Izvor:Mportal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.