"Ko sa Željkom tikve sadi ni pakao mu neće teško pasti"

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević iodgovorio je predsjedniku države Jakovu Milatoviću i lideru GP URA Dritanu Abazoviću povodom njihove odluke da uđu u predizbornu koaliciju i poguraju Luku Rakčevića u trci za gradonačelnika Podgorice. Knežević kaže i da je to projekat Željka Ivanovića iz „Vijesti“

„Bolje da ste se uhvatili da spavate u Černobilju, i Vi i Dritan Abazović, nego što ste se uhvatili Željka Ivanovića. Ko se sa njim uhvatio, ni pakao mu neće teško pasti“, poručio je Knežević.

DritanAbazovi

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.