Sezona raftinga znatno lošija nego prošle godine

Sezona raftinga znatno lošija nego prošle godine

Rafteri nezadovoljni

Tara je mnogim posjetiocima sjevera naše države nezaobilazna destincija. Ipak ove godine nešto manja posjeta, kažu rafteri sa Šćepan Polja.

Najznačajniji turistički proizvod Plužina, rafting na Tari i ove godine privlači brojne turiste iz različitih krajeva svijeta. Sve je veći broj gostiju iz regiona, koji uglavnom odu sa puno utisaka.

“Vrlo smo zadovoljni svime što smo vidjeli ovdje, uslugom, doživaljajem, prirodom, sve je kako treba”, kaže jedan turista.

“Kad čovjek dođe ovdje shvati kako živi na pogrešnom mjestu, u gradu”, iskren je drugi rafter.

“Iz Beograda smo, bilo je super i doći ćemo i sljedeće godine”, priča jedan od anketiranih turista.

“Ovdje sam već 25-26 godina. Sve je dobro i hrana i rafting i skiperi.”

Gosti iz regiona rado dolaze na Taru, ali ukupnan broj raftera, u odnosu na prošle godine, ne idu u prilog vlasnicima kampova.

“Sezona u odnosu na prethodnu nešto znatno je lošija kada bi uporedili sa prošlom, a što se tiče noćenja i samog bukinga. Zavisimo dosta od mora, a i sezona na moru je ove godine podbacila dosta”, kaže Nikola Vujović iz rafting kampa na Tari.

“Pa mnogo gore u odnosu na prijašnje sezone”, dodaje njegov kolega Slobodan Gagović.

Iako statistički podaci ukazuju da je posjeta u Plužinama porasla u odnosu na prethodnu godinu, rafting i na papiru bilježi neznatno manje cifre.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.