Mugoša: Stranku evropskog progresa u ovom trenutku podržava 10-12% građana Podgorice

Mugoša: Stranku evropskog progresa u ovom trenutku podržava 10-12% građana Podgorice

Stranka evropskog progresa u ovom trenutku, prema relevantnim istraživanjima javnog mnijenja, ima podršku 10-12% građana Podgorice, objavko je večeras predsjednik Odbora Glavnog grada SEP Ilija Mugoša.

„U petak smo održali sastanak Odbora Glavnog grada. Između nekoliko tema koje su bile na dnevnim redu bilo je i istraživanje javnog mnijenja koje je sprovelo nekoliko međunarodnih eksperta. To istraživanje javnog mnijenja koje je odgovorilo na vrlo jasno pitanje kako građani vide našu politiku, reklo nam je da nas građani vide u procentu između 10 i 12 % na nivou Glavnog grada“, kazao je Mugoša u nedjelju uveče gostujući u centralnoj informativnoj emisiji Gradske televizije Podgorice.

Dodao je da se Stranci evropskog progresa javlja veliki broj Podgoričanki i Podgoričana i da je zajednički imenilac svakog kontakta želja građana da se okonča institucionalni nered koji vlada u gradu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.