DPS Budva: Novi izbori dokaz da su promjene neophodne, građani zaslužuju stabilnu i ozbiljnu gradsku upravu

DPS Budva: Novi izbori dokaz da su promjene neophodne, građani zaslužuju stabilnu i ozbiljnu gradsku upravu

Novi izbori u Budvi potvrda da su promjene neophodne, građani zaslužuju stabilnu i ozbiljnu gradsku upravu, poručuju iz tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista.

“Rasplet postizbornih razgovora, koji su doveli do raspisivanja novih vanrednih lokalnih izbora u Budvi – četvrtih u posljednje četiri godine, potvrda je da je došlo vrijeme za političke promjene u našem gradu te da je parlamentarnoj većini koja je već 8 godina na vlasti istekao rok trajanja”, ističu oni.

Takav epilog, dodaju oni, potvrdio je ono što su govorili u kampanji i u samoj izbornoj noći.

“A to je da bez Demokratske partije socijalista neće biti moguće formirati vlast. Takođe, potvrdilo se da, umjesto odgovornosti prema građanima, na sceni u Budvi imamo međusobno partijsko razračunavanje nekadašnjih koalicionih partnera koji sada jedni druge optužuju za najteža krivična djela”, smatraju u DPS-u.

Budva sada ima novu šansu, saopštili su.

“Zbog svega navedenog vjerujemo da su novi izbori šansa da Budva konačno izađe iz začaranog kruga nakon najnovijeg razočarenja koje su građani doživjeli. Naš grad zaslužuje ozbiljnu, odgovornu i stabilnu gradsku upravu koja će istinski predstavljati interese građana Budve a ne interesnih lobija koji grad drže zarobljenim već godinama unazad”, zaključuju iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.