Odlazeći japanski premijer planira posjetu SAD u septembru
Fumio Kišida, Foto: Beta

Najavljen susret sa Bajdenom

Odlazeći japanski premijer planira posjetu SAD u septembru

Odlazeći japanski premijer Fumio Kišida razrađuje planove za posjetu SAD krajem septembra i prisustva zasjedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, kao i mogućeg sastanka sa američkim predsjednikom Džozefom Bajdenom, prenijeli su danas japanski mediji.

Pozivajući se na više neimenovanih izvora u japanskoj vladi, japanski dnevnik Jomijuri navodi da bi Kišidina posJeta mogla trajati nekoliko dana, počevši od 22. septembra, prenosi Rojters.

Japansko Ministarstvo spoljnih poslova je u odgovoru na zahtJev Rojtersa da prokomentariše Kišidinu posJetu SAD, saopštilo da "još ništa nije odlučeno".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.