Njujork post: Bajden tokom mandata proveo 40 odsto vremena na odmoru
Džozef Bajden

"Prosječnom amerikancu treba 48 godina da akumulira broj dana na odmoru koje je proveo Bajden"

Njujork post: Bajden tokom mandata proveo 40 odsto vremena na odmoru

Predsjednik SAD Džozef Bajden proveo je 532 dana na odmoru, što je oko 40 odsto od 1.326 dana na toj funkciji, prenosi Njujork post, pozivajući se na podatke Republikanskog nacionalnog komiteta (RNC).

Kako se navodi, prosječnom Amerikancu, koji ima 11 dana godišnjeg odmora, trebalo bi otprilike 48 godina da akumulira taj broj slobodnih dana.

''Slika Bajdena koji čvrsto spava i leži na leđima u svojoj stolici na plaži dok su Amerika i svijet u plamenu definisaće Bajdenov predsjednički mandat“, rekao je Mark Paoleta, bivši republikanski generalni savjetnik kancelarije za budžet Bijele kuće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.