Pokušaj ubistva u Gradačcu: Jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede
Foto: A. K./Klix.ba

Pokušaj ubistva u Gradačcu: Jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede

Policiji u Gradačcu prijavljeno je kako se u noći sa subote na nedjelju u ulici Požaričkih branilaca čula galama te da je najvjerovatnije došlo do tuče.

Nakon što je policija izašla na teren, zatekla je povrijeđene osobe o čemu je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

"Povrijeđeni F. H.(1994) i M. Š. (1992), oba iz Gradačca, su sanitetskim vozilom preveženi u JZU UKC Tuzla, gdje je M. Š. zbog teških tjelesnih povreda, zadobijenih ubodnih rana, koje najvjerovatnije potiču od hladnog oružja, zadržan na liječenju u JZU UKC Tuzla", naveli su iz policije.

Povrijeđeni F. H. je nakon ukazane medicinske pomoći otpušten s liječenja, ali je i nakon toga uhapšen zbog sumnje da je počinio djelo ubistva u pokušaju.

Uviđaj na mjestu događaja izvršili su istražitelji OKP PU Gradačac prema uputama postupajućeg tužioca, te se takođe preduzimaju i druge radnje u cilju dokumentovanja navedenog događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.