Todorović:
Opština Budva

Još nema rešenja političke krize u Budvi

Todorović: "Za budućnost Budve" spremna da podrži kandidata Demokata

Lista "Za budućnost Budve "Mladen Mikijelj spremna je da podrži kandidata za predsjednika Skupštine kojeg predloži Demokratska Crna Gora, saopštila je predstavnica te liste Jovana Todorović.

"Čim oni budu dostavili taj predlog, mi ćemo naravno tog kandidata i podržati. Ne možemo naravno ništa bez njih. Vjerujemo da će uskoro oni predložiti kandidata, mi smo spremni da to ispoštujemo zajedno sa odbornicima liste Evrope sad", kazala je Todorović.

Nosilac izborne liste Demokrata Đorđe Zenović kaže da u ovom trenutku ne postoji većina za formiranje vlasti u Budvi.

"Mislim da je prema građanima prije svega neodgovorno da ih opet izvlačimo, da izlaze za glasačke putije, da se opet izjašnjavaju. Siguran sam da će ta izlaznost nažalost biti dosta manja nego što je bila na ovim sada izborima", kazao je Đorđe Zenović.

Lista Evropa sad spremna je da da neku vrstu manjinske podrške kako bi se formirala vlast u Budvi, otkriva Predrag Zenović.

"Možda to bude upravo moj kolega Đorđe Zenović. Svi su modaliteti u igri", kazao je Predrag Zenović.

Sjednica SO Budva kojoj su prisustvovala 32 odbornika od ukupno 33, sazvana na predlog Vlade Crne Gore, trajala je svega nekoliko minuta, a ubrzo potom je i prekinuta jer skupštini nije dostavljen ni jedan predlog za izbor predsjednika SO Budva.

O nastavku sjednice Skupštine opštine Budva odbornici će biti naknadno obaviješteni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.