Jovanović: Budvom se ne može upravljati poslovicom “Veži konja gdje ti gazda kaže”
Nikola Jovanović

Jovanović: Budvom se ne može upravljati poslovicom “Veži konja gdje ti gazda kaže”

U jezgru našeg djelovanja prioritet je istina. Građani Budve koji su glasali listu koju je predvodio Mladen Mikijelj, priželjkivali su i insistirali na razgovoru i pomirenju. Vrijeme je da razumiju da se Budvom ne može upravljati poslovicom: “Veži konja gdje ti gazda kaže””, saopštio je nosilac liste “Budva naš grad”, Nikola Jovanović.

Kako je naveo, odluke od javnog značaja i uticaj na kvalitet života ne smiju zavisiti od ovisnika tuđih potreba.

“Ostaje žal što generacije neće govoriti o žrtovanju Mikijelja da podrži svoju braću i prijatelje iz drugih partija da budu činioci vlasti na primjeru državne. Nova nada političke scene nije opravdala “titulu” od svog lidera niti pokazala širinu koju poseduje gospodin Andrija Mandic da bi dosegao njegovu mudrost u politici”, ocijenio je Jovanović.

ponudaNSDzaformiranjevlastiuBUdvi

Prema njegovim riječima, ponekad moramo da žrtvujemo svoj ego jer naš najviši cilj političkog pravca treba da bude radosno davanje i predavanje sebe drugome.

“Zahvaljujem se svim medijima koji su prenijeli istinita dešavanja sa sastanka i provjerili informacije prije nego su uputili građane u iste. Hvala Upravi policije na osjećaju sigurnosti”, poručio je Jovanović.

On je istakao da će vlast koja bude formirana u Budvi biti gospodar vremena koje će pokazati političku inovativnost a ostalim javnim djelatnicima da ne treba pljuvati bunar iz kojeg si nekad pio vodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.