Milutinovu malo falilo da ostvari dabl-dabl, blistali Peters i Gos!

Milutinovu malo falilo da ostvari dabl-dabl, blistali Peters i Gos!

Košarkaši Olimpijakosa uspeli su da osvoje treće mesto na F4 Evrolige u Berlinu, nakon što su pobedili Fenerbahče rezultatom 87:84 u veoma interesantnoj utakmici

U pobjedničkom timu blistao je Alek Peters sa 20 poena, Najdžel Vilijams-Gos postigao je 12, a Nikola Milutinov i Janulis Larencakis po 10.

Na drugoj strani istakao se Dešon Pijer koji je ubacio 19, Skoti Vilbekin 16, a Marko Gudurić šest poena.

Košarkaši Reala i Panatinaikosa odlučiće ko je osvajač Evrolige za sezonu 2023/24. a finalni meč u Berlinu počinje u 20 časova.

Izvor:Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.