Dejan Stanković se oprostio od Mihajlovića: Izveo njegove sinove i podigao slavni dres
Foto: Screenshot

Dejan Stanković se oprostio od Mihajlovića: Izveo njegove sinove i podigao slavni dres

Dejan Stanković dirljivo se oprostio od svog kuma Siniše Mihajlovića i na prvom utakmici Sampdorije u Đenovi posle smrti "Grande Mihe"

Dejan Stanković, trener Sampdorije i kum Siniše Mihajlovića, izašao je na teren pred meč svog kluba i Napolija zajedno sa svojim kumovima - Mihinim sinovima, Miroslavom, Nikolasom i Dušanom, koje ima iz braka sa Italijankom Arijanom.

Dirljiva scena protekla je uz aplauze sa tribina stadiona "Luiđi Feraris", gdje je Mihajlović sa velikim uspjehom igrao za Sampdoriju iod 1994. do 1998. godine.

Dejan Stanković decenijama je bio nerazdvojan sa Mihajlovićem i njihov bratski, pa i očinski odnos nije prekidan ni kada je Deki bio trener Crvene zvezde i živio u Srbiji. Zajedno su 1998. došli u Lacio i tada je počelo neraskidivo prijateljstvo, koje su negovali do posljednjih Sinišinih dana. Kao potvrda njihovog bliskog odnosa uslijedilo je i kumstvo, jer je Mihajlović krstio Stankoviću sva tri sina, a i Stanković je kumovao njegovoj djeci.

Na tužnoj decembarskoj sahrani u Rimu, Stanković je uz Roberta Manćinija i Marka Arnautovića bio među najbližima, koji su nosili Mihajlovićev kovčeg iz bazilike. Deki se tih dana nije oglašavao, bolovao je okružen svojim najbližima, a i današnjim potezom još jednom je pokazao koliko je blizak bio sa Sinišom. Kao što je i Sampdorija pokazala da nikad neće zaboraviti sve što joj je Miha dao i kao igrač i kao trener.

Na drugoj klupi, u nedelju je sjedio trener Napolija Lučano Spaleti, koji se ovog vikenda takođe dirljivo oprostio od Mihajlovića, srpske fudbalske legende. Pogledajte šta je Sampdorija ispisala na dresu u kojem je odigrala današnji meč, sve u čast Siniše Mihajlovića i Đanluke Vijalija:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.