Olga: Bezbrojni problemi sa zdravljem, uskoro se vraćam
ITF

Olga: Bezbrojni problemi sa zdravljem, uskoro se vraćam

Srpska teniserka Olga Danilović objavila je na instagramu da je imala problema sa zdravljem, ali da se nada da će se uskoro vratiti na teren.

Danilovićeva zvanični meč nije igrala od prvog kola US opena, a predala je meč druge runde Naomi Osaki prije početka.

„U posljednje vrijeme dobijam mnogo poruka sa pitanjima zašto me već neko vrijeme nema na terenu. Na US openu prošle godine su mi dijagnostifikovani virus i infekcija, pa sam bila primorana da se povučem. Otad sam se mučila sa brojnim zdravstvenim problemima, zbog kojih nisam mogla da treniram i da se takmičim“, napisala je 21-godišnja Danilovićeva i dodala je:

„Poslije bezbrojnih posjeta doktorima, pregleda, odmora i terapije, bolje mi je svakim danom i jedva čekam da se veoma uskoro vratim onome što najviše volim. Hvala mnogo na podršci u ovom teškom periodu, zaista mi mnogo znači. Vidimo se uskoro“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.