Zvanično: Fernan Tores novi igrač
Foto: Getty images

Zvanično: Fernan Tores novi igrač "Blaugrane", otkupna klauzula milijardu eura

Španski napadač Feran Tores kompletirao je transfer u Barselonu vrijedan 55 miliona eura, uz 10 miliona kroz bonuse, koliko će pripasti njegovom dosadašnjem klubu Mančester Sitiju.

Tores je potpisao petogodišnji ugovor sa Kataloncima, a otkupna klauzula iznosi milijardu eura.

Mladi igrač (21) posle godinu i po dana je napustio Siti. Na Etihad je stigao leta 2020. iz Valensije za 23 miliona eura. Previđen je kao budućnost Građana, ali se očigledno nije najbolje snašao u sistemu Pepa Gvardiole.

Ove sezone je odigrao ukupno sedam mečeva za Siti, uz dva gola i asistenciju.

Očekuje se da u Barsi bude jedan od predvodnika novog projekta na čelu sa Ćavijem na klupi i plejadom talenata na terenu - Ansuom Fatijem, Pedrijem, Gavijem, Frenkijem de Jongom...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.