Najbolji teniser svijeta o diskvalifikaciji sa turnira

Oglasio se Novak: Osjećam se tužno, izvinjavam se svima

Novak Đoković, posle diskvalifikacije sa Ju-Es opena, obratio se javnosti putem društvenih mreža.

Novak je diskvalifikovan sa turnira, pošto je lopticom pogodio linijskog sudiju, a najbolji svjetski teniser izvinio se zbog svog postupka.

Novakovo izvinjenje na društvenim mrežama

"Osjećam se prilično tužno i prazno zbog ove situacije. Raspitao sam se za stanje linijskog sudije, organizatori su mi rekli da je, hvala Bogu, dobro. Užasno mi je krivo što sam joj izazvao ovoliki stres. Toliko nenamjerno, toliko pogrešno", napisao je Novak na svom Instagram nalogu.

Novak se izvinio organizatorima zbog svog postupka i zahvalio timu, porodici i navijačima na podršci. 

"Što se tiče diskvalifikacije, moram da se vratim sebi i radim na razočaranju i pretvorim ovo u lekciju koja će mi pomoći da se razvijem i kao igrač i kao ljudsko biće. Izvinjavam se organizatorima turnira i svima ostalima zbog svog ponašanja. Zahvalio bih se svom timu i porodici što su mi podrška, kao i navijačima što su uvjek tu uz mene", objavio je Đoković. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.