Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena, evo šta se desilo!(VIDEO)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković diskvalifikovan je sa US opena poslije događaja koji su se desili u finišu prvog seta duela sa Pablom Karenjom Bustom.

Đoković je slučajno pogodio linijskog sudiju posle izgubljenog gema za 6:5 i žena je ostala na zemlji poslije nezgodnog udarca teško dišući.

Nije gledao gdje ide loptica, ali kada je žena pala na teren, u nevjerici je shvatio šta se dogodilo. Otrčao je da joj pruži pomoć...

Pridigla se gospođa posle reakcije doktora, a sudije i supervizor vijećali su nekoliko minuta, poslije čega su odlučili da suspenduju najboljeg igrača planete.

EhQhcdYXsAMWOR3

Foto: Super Sport

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.