Đoković: Spreman sam za trofej u Melburnu, sam sebi sam najveća prijetnja
Novak Đoković, Foto: EPA

"Nije tajna da verbalizujem svoje ciljeve, prvo Australija pa onda sve ostalo"

Đoković: Spreman sam za trofej u Melburnu, sam sebi sam najveća prijetnja

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, izjavio je na konferenciji za medije pred meč prvog kola Australijan opena, da je sam sebi najveća prijetnja.

Đoković u ponedjeljak od 9 časova igra sa mladim hrvatskim teniserom Dinom Prizmićem u meču prvog kola.

"Ja sam sebi najveća prijetnja, to je uvijek tako, a onda i svi drugi najbolji teniseri svijeta. Od nekih se očekuje više nego od drugih, ali ovo je slem, 128 igrača. Zglob mi je dobro. Imao sam vremena od posljednjeg meča do sada. Dobro treniram, nema bola na treninzima, vidjećemo kako će dalje biti. Nije ozbiljno kao povrede koje sam imao 2021. i prošle godine, to su bile gore povrede. Ne mogu da predvidim hoće li se vratiti, moramo da vidimo", istakao je Đoković.

Osvrnuo se i na pitanje o "zlatnom slemu".

"Nije tajna da verbalizujem svoje ciljeve i da želim da osvojim svaki slem, ali samo se nadam sada da mogu da počnem sezonu pobjedom u Melburnu. Ovo je teren na kojem sam postizao velike stvari. Nadam se da mogu da budem blizu nivoa koji sam prikazao prošle godine, to je bio jedan od najviših nivoa koje sam prikazao ovde. Duga je godina, prvo Melburn, pa poslije sve drugo", zaključio je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.