Nevena Božović „Top model Evrovizije 2019“
Nevena Božović

Nevena Božović „Top model Evrovizije 2019“

Kraljici „Evrosonga“ treba samo još kruna! Predstavnica Srbije na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pjesmu Evrope, Nevena Božović, dobila je titulu „Top model Evrovizije 2019“.

Dame koje su nastupale na ovogodišnjem „Evrosongu“ pokazale su ozbiljne stavove, posebno tokom neuobičajenih scenskih nastupa. 

Iako su sve učesnice na takmičenju zaslužile da se nazovu vokalnim kraljicama, samo je jedna kruna za onu koja je ponijela titulu „Top model Evrovizije 2019“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nevena Božović je na osnovu mišljenja 4.300 glasača na portalu Wiwibloggs odnijela pobjedu.

„U Tel Aviv, Nevena je odnijela ubojit vokal, upečatljiv scenski nastup, eleganciju i stil“, navodi se na portalu Wiwibloggs, koji je i organizovao anketu među onima koji vjerno prate takmičenja za najbolju pjesmu Evrope.

Inače, prema rezultatima iste ankete, 2013. godine, Nevena je bila u top pet ženskih izvođača, tačnije na četvrtom mjestu, kada je nastupala u okviru sastava „Moje tri“.

„Samostalni nastup ove godine donio joj je prvu poziciju. Izgledala je sjajno pred publikom u crnoj kreaciji na nastupu, a ništa manje dobro ni tokom intervjua u sportskim kombinacijama. Tokom boravka u Izraelu, Nevena je pokazala svu svoju šarmantnost pa tako i spremnost da preuzme zasluženu lentu 'Top modela Evrovizije'“, piše Wiwibloggs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

 

Rezultati pokazuju da je Nevena je sakupila 561 glas (12,99 odsto). Dama koja je sakupila 519 glasova i tako zauzela mjesto prve pratilje jeste Albanka Jonida Malići, dok je na trećem mjestu predstavnica Kipra – Tamta sa 428 glasova.

Grčka predstavnica Katarina Duska, Aleksandra Rotan iz Norveške, Kejt Miler Hajdke iz Australije i takmičarka iz Jermenije Srbuk jedine su dame koje su u anketi osvojile više od pet odsto glasova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.