Nevena Božović objavila sliku sa vjenčanja (FOTO)
Nevena Božović

Nevena Božović objavila sliku sa vjenčanja (FOTO)

Poznata pjevačica Nevena Božović, koja uživa u braku sa šarmantnim pilotom Nikolom Ivanovićem iz Budve, podijelila je sa svojim pratiocima fotografiju koja joj je posebno draga.

Dan njenog vjenčanja, 20. april 2019. protekao je veoma lijepo, ali fotogorafije sa ove ceremonije malo je ko mogao da vidi.

Pjevačica je nedavno svojim pratiocima pokazala bajkovitu fotografiju sa svadbe i sve oduševila vjenčanicom koju je nosila.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.