Pjevačica se udala u Budvi za svog izabranika Crnogorca Nikolu (FOTO)
Nevena Božović

Pjevačica se udala u Budvi za svog izabranika Crnogorca Nikolu (FOTO)

Pjevačica Nevena Božović danas proslavlja svoj najvažniji dan u životu. Ona je u Budvi izrekla sudbonosno “da” svom dugogodišnjem momku, pilotu Nikoli Ivanoviću.

Nevena i Nikola su se jedno drugom obećali na vječnu vjernost pred oko 300 zvanica u jednom uglednom budvanskom hotelu. Među svatovima se očekuje veliki broj javnih ličnosti iz svijeta sporta, biznisa i estrade.

Kako prenosi list Alo, među zvanicama su i roditelji Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, koji su dugogodišnji bliski prijatelji nevjestinim roditeljima.

“O Nikolinoj i Neveninoj svadbi se već neko vrijeme u Budvi govori kao o svadbi godine. Pjevačicin budući suprug je pilot, ali i privatni preduzetnik i ugostitelj. Vlasnik je restorana koji se nalazi na budvanskom šetalištu, gdje je u petak trebalo da održi momačko veče. Takođe je vlasnik i hotela koji se nalazi iznad samog restorana, u koji su mladenci smjestili sve zvanice iz Srbije”, priča izvor blizak paru i objašnjava da je želja mladenaca bila da se sve obavi u najvećoj tajnosti.

 Zbog toga su sve zvanice zamolili da nikome ne otkrivaju detalje svadbe, kao i datum i vrijeme održavanja.

Mladenci su izrazili želju da na svadbenom veselju goste zabavljaju bend „Frajle“ i Jelena Tomašević, dok će Petar Grašo otpjevati prvi blok pjesama, koji uključuje i prvi ples mladenaca.

“Prva pjesma Petra Graša biće „Moje zlato“. To je ujedno i Nevenina omiljena pjesma, ali je u isto vrijeme i numera koju hrvatski pjevač obično pjeva mladencima za prvi ples. Nakon njegovog bloka, uslijediće blok pjesama Jelene Tomašević, a onda će goste do jutra zabaviti „Frajle“. Očekuje se veliki broj pjevača i među zvanicama, pa će se vjerovatno i sami latiti mikrofona”, smatra izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SVET (@svet_rs) on

Stori.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.