Novi snimak princa Williama u opuštenom izdanju oduševio ljude: Bit će sjajan kralj
Foto: EPA-EFE

Novi snimak princa Williama u opuštenom izdanju oduševio ljude: Bit će sjajan kralj

Princ William još je jednom dokazao kako čak i kraljevska porodica prati moderne trendove, a njegov videozapis širi se društvenim mrežama.

Naime, William je ove nedelje uhvaćen kako se dvorištem Windsora vozio na električnom romobilu.

Williama su iz daljine uhvatili paparazzi, a videozapis princa koji se vozi na romobilu brzo se proširio društvenim mrežama i nasmijao gledaoce.

Ovaj romobil William je priuštio još prošle godine.
"To jednostavno ima smisla. Povratno putovanje od njegove porodične kuće Adelaide Cottage do palače Windsor dijele skoro pet kilometara, tako da je lakše romobilom nego automobilom ili pješice", rekao je izvor za The Sun.

Fanovi kraljevske porodice su oduševljeni ovim snimkom, a komentara je hiljade.

"Presimpatično, ali čudno", "Njegovi kraljevski preci ovo definitivno nisu mogli", ''Pa ovo je show!'', ''Pa on će bit jedan fantastičan kralj!'', ''Nisam znao da je tako opušten'', ''Legenda'', glasili su samo neki od komentara.

Koliko je William opuštena osoba dokazuje i činjenica da je nedavno za svoj rođendan svoju djecu odveo na koncert Taylor Swift u Londonu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.