Mugoša: Pozivam kompaniju MTEL da u imenu Sportskog centra ostane Morača
Boris Mugoša

Mugoša: Pozivam kompaniju MTEL da u imenu Sportskog centra ostane Morača

Pozivam kompaniju MTEL da u imenu Sportskog centra ostane Morača, kazao je kandidat za gradonačelnika Podgorice liste "Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) Boris Mugoša.

"Vjerujem da će oni kao društveno odgovorna kompanija, svjesna negativnog imidža odluke da Morača ne stoji u imenu Sportskog centra, prihvatiti moj kompromisni predlog. SC Morača je sastavni dio DNK svakog građanina Podgorice i mjesto koje je ugostilo makar jednog člana svake podgoričke kuće", naveo je Mugoša.

Kako je istakao, preimenovanje SC Morača samo u ime sponzora predstavlja brisanje tradicije, odnosno istorije i kulture ovog grada i predstavlja manjak osjećaja za ono što ovaj grad čini plavo bijelim.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.