Lekić podnio ostavku na funkciju poslanika
Milan Lekić

Predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja

Lekić podnio ostavku na funkciju poslanika

Funkcioner Nove srpske demokratije (NSD) Milan Lekić obavijestio je predsjednika Skupštine Andriju Mandića da je podnio ostavku na mjesto poslanika u Skupštini Crne Gore.

On je Mandiću dostavio pisanu ostavku u kojoj navodi da je to uradio zbog imenovanja na funkciju predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja.

“Poštovani gospodine Mandiću, u skladu sa članom 61 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore ovim putem Vas obavještavam da podnosim ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore. Radi imenovanja na mjesto člana Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja, ne mogu obavljati funkciju poslanika”, napisao je Lekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.