Stigla potvrda iz Budućnosti: Plavi u subotu protiv Bešiktaša

Stigla potvrda iz Budućnosti: Plavi u subotu protiv Bešiktaša

Fudbaleri Budućnosti će, kao što smo i najavili prije nekoliko dana, pauzu iskoristiti za odigravanje prijateljskog meča sa turskim velikanom Bešiktašem. Šampion Crne Gore danas je ovo je potvrdio na svom zvaničnom sajtu, uz napomenu da su se sigrači nakon kratkog predaha vratili u trenažni proces.

-Septembarska pauza je donijela pripreme u Beogradu i utakmice sa OFK Beogradom i Partizanom, a sada je dogovoren prijateljski susret sa turskim velikanom Bešiktašem. „Plavi“ će do petka trenirati u Podgorici, a 22. marta rano ujutru će otputovati u Istanbul, gdje će i odraditi večernji trening (18.30 sati po lokalnom, 16.30 po našem vremenu) u Kampu tima koji je 16 puta bio šampion Turske. Subota 23. mart je rezervisana za prijateljsku utakmicu u 16.00 sati po lokalnom vremenu (14.00 po našem), koja će se takođe igrati u Kampu „crnih orlova“, dok je za nedjelju planiran povratak u glavni grad Crne Gore...  Budućnost je tokom priprema u Antaliji ostvarila prijateljski kontakt sa jednim od najvećih turskih klubova, već tada se razgovaralo o mogućnosti igranja sparing meča u martu, sve kockice su se sklopile prije nekoliko dana, a Bešiktaš je sa zadovoljstvom pristao kako na utakmicu, tako i da našem klubu ustupi svoj Kamp za sve moguće potrebe – saopšteno je iz FK Budućnost.

Bešiktaš je član „velike trojke“ turskog fudbala sa 26 trofeja (16 titula, 10 Kupova), a u aktuelnoj sezoni zauzima četvrto mjesto na tabeli Superlige Turske iza dva vječita favorita Galatasaraja i Fenerbahčea, te Trabzonspora sa kojim se bore za treću poziciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.