Bulatović i Kuč srušile Kipranke, još jedna pobjeda naših djevojaka

Bulatović i Kuč srušile Kipranke, još jedna pobjeda naših djevojaka

Crnogorske fudbalerke slavile su u posljednjem šestom kolu lige nacije protiv selekcije Kipra sa 2:0.

Ubjedljiva, nadmoćna igra izabranica selektora Mirka Marića, od prvog minuta i samo puka sreća spasila je gošće da ne prime još koji gol na ovom meču.

U 19. minutu velika šansa za Jelenu Vujadinivić, akcije je prethodio sjajan pasa Jasne Đoković, ali rezultat se nije mijenjao.

Potom je u 26. minut Đoković probala reflekse golmanke Marije Matiau iz dobro izvedenog slbodnog udarca.

Vujadinović je imala priliku u 39. minutu, a onda i najveća prilika do tada na utakmici koju je imala Helena Božić.

Fudbalerka Dinama iz Moskve je dva puta šutirala u Matiau iz dobre pozicije.

Na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka, ali već nakon povratka na teren u prvom minutku drugog dijela Slađana Bulatović je zatresla mrežu Kipranki.

Golu je kumovala i jedna igračica gostiju koja je loše igrala u svom kaznenom prostoru, lopta je došla do Vujadinović koja je odmah uposlila Bulatović a naša kapitenka je sjajno odreagovala i plasirala liptu u gornji desni ugao.

Tada je već sve bilo lakše za nađe djevojke.

Do drugog goola se čekalo do 74. minuta. Bulatović ovoga puta asistenkinja.

Izvela je naša fudbalerka jedan prekid sa desne strane, a Arnisa Kuč je sjajno ušla u prostor, ispratila pas i glavom zatresla mrežu.

Do kraja jođ par prilika ali na kraju 2:0 za naše djevojke i drugo mjesto u grupi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.